Kahramanmaraş Belediyesi Pınarbaşı Çamlık Mesire Alanı’nı hizmete açıyor. Belediye, bir yılı aşkın süredir düzenleme çalışmaları devam eden Pınarbaşı Çamlık Mesire Alanı için 2 Mayıs Pazar günü tüm Kahramanmaraşlıların davetli olduğu bir tören düzenledi.

Bu arada bu alanın yapımı için yoğun ter döken Park ve Bahçeler’e bağlı şirket işçileri ise 1 Mayıs’ta 'mecburen' işsiz kalacak olmanın üzüntüsünü yaşıyor. İşçilerin park açılışı törenine katılarak sorunlarına çözüm bulunmasını isteyecekleri öne sürülüyor.

Pazar günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek törene tüm Kahramanmaraşlıları davet eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz; “Böylesi güzel bir mekânı hemşehrilerimzin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarım burada mutlu ve güzel vakit geçireceklerine inanıyoruz. Onların mutlulukları için hizmet etmek bizim en büyük zevkimiz. Böyle güzel bir günde tüm hemşehrilerimizle birlikte olmak istiyoruz. Ayrıca değerli Kahramanmaraşlılar burasını görsünler istiyoruz. Bu yüzden tüm Kahramanmaraşlıları Pazar günü Pınarbaşı Çamlık Mesire Alanına bekliyoruz” dedi.

Pınarbaşı Mahallesinde Orman İşletme Şefliği sınırları içerisindeki C Tipi Pınarbaşı Çamlık Mesire Alanı Kahramanmaraş Belediyesi tarafından 2005 yılında 10 yıllığına kiralanarak düzenleme çalışmasına başlandı. 125 bin metrekare alan üzerine kurulu Pınarbaşı Çamlık Mesire Alanında tüm tesis yapıları doğayı bozmayacak nitelikte kalıcı, tek katlı ve doğal görünümlü olarak inşa edildi. Mesire alanı içerisinde; kafeterya, mescit, tuvalet, çocuk oyun alanları, spor alanları, kebap ocakları, piknik masaları, çeşmeler, otopark alanları, tırmanma duvarları, yönlendirme levhaları ve güvenlik kulübesi yer alıyor. Vatandaşların tüm ihtiyaçları en ince ayrıntısına kadar düşünülerek yapılan mesire alanında ayrıca duyuru – ilan amaçlı ses sistemi de bulunuyor. (www.kanal46.com)






Editör: TE Bilisim