Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Başkan Poyraz mesajında şunları kaydetti: “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak; aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğu olmalıdır.


Engelli olmanın bir kusur olmadığı, hepimizin engelli olma potansiyeline sahip olduğumuzu düşünerek, engellilerimizin sorunlarına ve problemlerine duyarlı olmak, onların günlük yaşam içinde her türlü aktivitelerini yerine getirebilmek amacıyla yerel yönetim olarak üzerimize düşen görevi yapmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.


Engelli kardeşlerimizin sosyal yaşama katılmasındaki engelleri ortadan kaldırmaya ve tüm insan haklarından eşit olarak yararlanmalarına yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir.


Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayarak onları sevgiyle kucaklıyorum.” (www.kanal46.com)