Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve SSK’nın birleştirilmesi ile oluşturulan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Dere, 4 Şubat Pazartesi günü makamına oturarak göreve başladı. Yaklaşık 10 yıl kadar önce SSK Kahramanmaraş İl Müdürlüğü yapan Dere, son iki yıldır SSK Genel Müdürlüğü Finans Daire Başkanlığı’nda APK Uzmanı olarak çalışıyordu.

Dere, 1997’deki SSK İl Müdürlüğü görevi öncesinde Kahramanmaraş Belediyesi’nde Gelir İşleri Müdürlüğü de yaparken, daha önce Bağ-Kur İl Müdürü olarak görev yapan Süleyman Keçeoğlu ile SSK İl Müdürü olan Mehmet Tatlı’nın ise genel merkez bünyesine Başkanlık Müşaviri olarak alınacağı ve nerede görev yapacaklarının ise önümüzdeki günlerde belirleneceği belirtildi.

Şu anki SSK binasında göreve başlayan Dere’nin, bir süre sonra bir basın toplantısı yapması beklenirken, her iki kurumdaki mevcut müdür yardımcıları ise görevlerine aynen devam ediyor.

Kahramanmaraşlı olan Mehmet Dere, evli ve 4 çocuk babasıdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. (www.kanal46.tv)


Editör: TE Bilisim