Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın en yakın arkadaşlarından biri olan ve 2004 yerel seçiminde belediye meclis üyesi seçilen daha sonra ise Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren ancak geçen aylarda istifa ederek bu görevinden ayrılan Mahmut Nedim Tepebaşı yeniden yerel gazetede yazarlık yapacak.

Kamuoyundan gelen baskılar üzerine Mustafa Poyraz tarafından görevden ayrılmaya zorlanan ve bunun üzerine istifa ederek giden Tepebaşı, 29 Mart 2009 yerel seçimleri için yeniden AK Parti'den Belediye Meclisi için aday adayı oldu ancak listeye alınmadı.

Kahramanmaraş kent merkezinde yayımlanan Yorum gazetesinin köşe yazarlarından olan ve belediyeye seçilmesinin ardından yazmaya ara veren Tepebaşı'nın Pazartesi'nden itibaren yeni yazıları ile yeniden Kahramanmaraş Yorum Gazetesi ailesine katılacağı duyuruldu.

Yazılarına; Kahramanmaraş Yorum gazetesinin eski adı Aksu gazetesinde başlayan ve uzun yıllar köşe yazarlığı yapmış olan Tepebaşı; “Yeniden köşe Yorum'da yazmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş kamuoyu şimdi Tepebaşı'nın belediye anıları ile ilgili olarak neler kaleme alacağını büyük bir merak bekliyor.. (www.kanal46.com)


Editör: TE Bilisim