Her yıl ramazan ayında, şehit ailelerine iftarı gelenek haline getiren Kahramanmaraş Valiliği, bu geleneği bozmadı. Vali Şükrü Kocatepe, iftar programında 150 şehit ve gazi ailesiyle bir araya geldi.


Ancak her yıl yemek sonrası vali tarafından şehit ailelerine ve ramazana özel duyguları paylaşmak adına bir konuşma yapılırken, bu kez konuşma yapılmadı.


3 Ağustos Cuma günü, Devlet Su İşleri Cumhuriyet Salonundaki geleneksel şehit ailelerine iftar yemeğine AK Parti Gurup Başkanvekili ve Kahramanmaraş MilletvekiliMahir Ünal,ValiŞükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri;Dt.Sıtkı Güvenç, Dr.Yıldırım Ramazanoğlu,Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş MilletvekiliMesut Dedeoğlu,Belediye Başkanı Mustafa Poyraz,AK Parti İl BaşkanıFatih Erkoç,Merkez İlçe BaşkanıNecati Okay,Kahramanmaraş Vali Yardımcıları;Servet Güngör, Mustafa Anteplioğlu, Erkan BulganveA.Turgay İmamgiller,il Genel Meclisi BaşkanıMustafa Özsoy,Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi RektörüProf.Dr.Fatih Karaaslan,İl Emniyet MüdürüMustafa Aydın, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası BaşkanıKemal Karaküçük,CHP İl BaşkanıEsat Şengül,il müftüsü Muhammed Gevher,Devlet Su İşleri 20. Bölge MüdürüMevlüt Aydın,şehit ve gazi dernek başkanları yanında, şehit aileleri katıldı.


İl Müftüsü Muhammed Gevher yemek öncesi iftar duası etti. Yemek sonrası protokol üyeleri şehit ve gazi ailelerini uğurladı.

Editör: TE Bilisim