Kahramanmaraş’ta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin sorunları ile yakından ilgilenen ve çözüme kavuşturan Abdullah Kalın, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ve TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ile gerçekleştirilen ziyaretle daha güçlü iletişimin temellerinin atıldığını vurguladı.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin yaşadığı sorunlar ve beklentiler, Bakan Elvan ile paylaşıldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, gerçekleştirilen ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Türkiye genelinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimizin yaşadığı sorunlar ve beklentileri üzerine bir toplantı icra ettik. Sorunların çözümü konusunda gösterdiği hassasiyet ve nazik kabulleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz.’’ dedi.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı ve Sekreteri Abdullah Kalın, ‘’Hazine ve Maliye Bakanlığında mesleğimizin, meslektaşlarımızın sorunları ve genel sorunlar hakkında çok faydalı bir toplantıyı gerçekleştirdik.’’ dedi.

Kalın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘’Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN ile Millet Vekilimiz Sayın Ahmet ÖZDEMİR'in tertipleriyle Genel Başkanımız Emre KARTALOĞLU, Genel Sekreterimiz Yahya ARIKAN, Genel Saymanımız Levent DEMİRÖZ ve Masum TÜRKER'le birlikte, Gelir İdaresi Başkanı Sayın Bekir BAYRAKTAR, Bakan Danışmanı Sayın Duygu GÜVEN, Bakan Danışmanı Sayın Emre KÖKER ve Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Sayın İdris ŞENYURT'un katılımları ile Hazine ve Maliye Bakanlığında Mesleğimiz Meslektaşlarımızın sorunlarını ve genel sorunlar hakkında çok faydalı bir toplantıyı gerçekleştirdik.

Bakanlık Gelir İdaresi Başkanlığı ve TÜRMOB arasında oldukça verimli istişarelerde bulunduk, güçlü sağlam bir iletişimin temelleri sağlanmış olduk. Ev sahiplikleri, misafirperverlikleri, nezaketleri ve mesleki sorunlarımıza duyarlılıkları, ilgi alakaları için Sayın Bakanımız Lütfı ELVAN' a, destek katkı ve gayretleri için Sayın Vekilimiz Ahmet ÖZDEMİR'e, GİB Başkanımız Bekir BAYRAKTAR'a, Bakan Danışmanı Duygu GÜVEN'e, Bakan Danışmanı Emre KÖKER'e, GİB Başkan Yardımcısı İdris ŞENYURT'a, sunum ve sorunlarımızın iletimindeki hassasiyet ve hazırlıkları için Sayın Genel Başkanımız Emre KARTALOĞLU' na, Genel Sekreterimiz Yahya ARIKAN' a, Genel Saymanımız Levent DEMİRÖZ' e ve Masum TÜRKER'e Odalarımız Meslektaşlarımız ve şahsım adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.’’