Bulut santral nedir internet tabanlı olan bir telefon sistemidir. Bulut teknolojisi sayesinde internet üzerinden hizmet sunar. Fiziksel telefonlardan farklı avantajları vardır ve son yıllarda fiziksel telefonların yerini almaya başlamıştır.

Konferans, dahili numara çevirme, otomatik operatör gibi oldukça avantajlı özelliklere sahiptir. İş yerleri için avantajlı bir sistem olarak yararlanabilirsiniz. İnternet hayatımızda büyük yer kapladığından beri bulut sistemleri kullanılmaktadır.

Bir işletme bir ana telefon hattından dahili hatlara ulaşmasını bulut santral sağlar. Müşteriler ile daha kolay şekilde iletişim kurmak isterseniz yine bulut santrali kullanabilirsiniz. Akıllı telefon, VoIP özelliğine sahip olan telefonlar, bilgisayar yazılımları en çok olmak üzere birçok cihazda bu sistemi çalıştırabilirsiniz.

Bulut Santral Ne Demek

Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında?

İnternet bağlantısı olan her yerde bulut santral kullanılabilir. Bulut santral nedir konusu kullanıcı sayısı oldukça arttığı için merak edilmektedir. Ana telefon hattından dahili hatlara ulaşmanızı sağlayan sisteme denir.

Bulut santral kullanmanın faydalarından biri maliyetinin oldukça düşük olmasıdır. Geleneksel olarak bağlanan telefon sistemine göre daha az para harcarsınız. Bulut telefon sistemini kullanmanız kendi sunucunuzu barındırmaktan çok daha ekonomiktir.

Örneğin kendinize eposta alırken yeni bir sistem kurmak yerine Gmail üzerinden alırsınız ve hem zamandan hem paradan tasarruf etmiş olursunuz. Bulut santral sisteminin mantığı da bu şekildedir. Bu şekilde telefon sisteminizi sunucu satın almadan kurup kullanmış olursunuz.

Bulut Santral Dünyası

Telefon sisteminiz için bulut santral kullanırsanız yüksek güvenliğe sahip bir sisteminiz olur. Bulut santral nedir konusunda birçok avantaj ile firmalar ya da ev kullanımları için güvenli bir sistem sağlar.

Kullanımı oldukça kolaydır ve sistemde değişiklik yapmak isterseniz birkaç tık ile halledebilirsiniz. İşletmede karmaşık olan yapılandırma sistemi bu şekilde daha kolay olarak yönetilebilir.

İnternet olan her yerde entegrasyon ile CRM ile bütünleşik özelliklerini sağlar. Dikkat edilmesi gereken husus firmanız için en doğru bulut sistemini seçmektir. Bu şekilde süreç daha çok kolaylaşır. Sistem aynı zamanda uzaktan çalışanları da destekler. Uzaktan çalışan kişiler telefonları ile nerede olursa oradan erişim sağlarlar.