Favori Pırlanta ürün ve hizmetleri ile pırlanta sektörüne öncülük eden lider bir kuruluştur. Başarılı çalışmaları ile Türkiye'de birçok ilki bir araya getirmeyi başarmıştır. Kadınların takmaktan en çok memnuniyet ve mutluluk duydukları takıları uzman tasarım ekibi ile son derece modern ve kaliteli bir biçimde hayata geçirir. Favori Pırlanta mağazalarında genel olarak Avrupa Birliği standartlarında üretim yapan kendi tesisini ait ürünler sunar. Geriye kalan küçük bir bölümünde ise İtalyan firmalardan ithal ettiği son derece kaliteli pırlanta çeşitleri bulundurur. Favori Pırlanta yurt içinde birçok şehirde 100'ün üzerinde mağazaya sahiptir. Ve binin üzerinde satış noktası ile hemen hemen Türkiye'nin her yerinde müşterilerine kaliteli pırlanta ürünleri temin etmektedir. Favori Pırlanta özellikle rlanta yüzük alanında son derece başarılı çalışmalar ve tasarımlar ortaya koymaktadır.

Hem modern hem klasik

Ürünlerini tasarlarken birçok tarzı ortaya koymaya çalışan Favori Pırlanta hem modern hem de klasik seçeneklerle müşterilerinin zevklerine hitap eder. Kuruluş aynı zamanda erkekler için de pırlanta aksesuarlar ve çocuklar için altın takılar tasarlanmaktadır. Hem klasik hem de modern olarak tasarlanan baget yüzük seçenekleri de Favori Pırlanta kataloğu içerisinde kadınların en çok beğendiği ürünler arasında yer alır. Baget yüzük seçenekleri özellikle hem spor kıyafetlerle hem ve klasik kıyafetlerle kombin edildiği için çok tercih edilir. Baget yüzükler evlilik tekliflerinde tektaş yüzükler de olduğu gibi kullanılabiliyor olsa da aynı zamanda özel günlerde de hediye seçenekleri arasında yer alır. Özellikle anneler Günü sevgililer Günü ve dünya kadınlar gibi önemli zamanlarda bireyler en çok kadınlara baget yüzükler hediye etmeyi seçer.

Favori Pırlanta birçok yeniliğin öncüsüdür

Favori Pırlanta kaliteli hizmet anlayışı ile ülkemizdeki pırlanta sektöründe birçok yeniliği hayata geçirmeyi başarmıştır. Kuruluş ömür boyu ayar ve kalite güvencesi ve aynı zamanda ücretsiz tamir ve bakım desteği sunmaktadır. Örneğin Favori Pırlanta ile alınmış olan bir beştaş yüzük ömür boyu garantilidir. Ayrıca eğitime ve inovasyona son derece önem veren kuruluş bayilerine pazarlama iletişim ve perakendecilik alanında çeşitli eğitimler de vermektedir.

Editör: TE Bilisim