Mehlika Baykal, İstanbul genelinde hem matematik hem de fizik özel dersleri veren başarılı bir eğitimcidir. Lise döneminde büyük bir süreçte karşımıza çıkan fizik dersleri, öğrenciler için her zaman karmaşık olmuştur. Aynı zamanda her öğrencinin dersleri anlama veya algılama süreci farklılık göstermektedir. Bu nedenle de bir konunun en iyi şekilde öğrenciye aktarılabilmesi açısından çeşitli yöntemler denenmektedir. Mehlika Baykal fizik özel ders süreçlerinde öğrencilerin potansiyelini keşfederek yönlendirme sağlamaktadır. Böylece fizik derslerinin anlaşılabilmesi için gerekli eğitim sürecini devam ettirmektedir. Böylelikle çocuğunuzun fizik sınavlarında çok daha rahat bir şekilde soruları çözebilmesine katkı sağlayabilirsiniz.

TYT AYT Fizik Kişiselleştirilmiş Dersler

Fizik lise döneminin ardından üniversiteye geçiş sınavlarında da etkin rol oynamaktadır. Tyt ayt fizik konuları tüm lise döneminde görülen konuları kapsamaktadır. Bu kapsamda Mehlika Baykal, öğrencilerin fizik dersindeki tüm konu eksikliklerini en iyi şekilde gidermektedir. Bunun yanı sıra öğrencilerde görülen motivasyon düşüklüğünün önüne geçilebilmesi için de çalışmalar sağlanmaktadır.

Öğrencilerdeki öz yetersizlik hissi ve sınav kaygısı da en aza indirilmektedir. Bu sayede çocuğunuzun fizik derslerinde daha başarılı olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda YKS sınavlarında fizik sorularını çözme konusundaki engeli de kaldırmada etkili olabilirsiniz. Fizik özel dersleri için Mehlika Baykal ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Bu sayede belirlenen gün ve saatlerde çocuğunuz için en uygun özel fizik derslerine başlanmaktadır.

Kaynak: https://www.mehlikabaykal.com/fizik-ozel-ders-11-fizik-tyt-ayt-fizik/

Editör: TE Bilisim