Sağlık sektörüne özel soğutma çözümleri geliştiren Coolermed, sektörel taleplere yüksek standartta cevap verebilme özelliğine sahip olan cihazlarla kusursuz bir performans vadediyor. Sağlık sektörü içerisinde yer alan ürünlerin hemen tamamı, yüksek hassasiyete sahiptir. Dolayısıyla bu ürünlerin, uygun sıcaklıklarda bozulmaları engellenecek şekilde muhafaza edilmesi gerekir.

TVF SULTANLAR LİGİ CANLI İZLE KESİNTİSİZ | Eczacıbaşı - Fenerbahçe Opet maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? TVF SULTANLAR LİGİ CANLI İZLE KESİNTİSİZ | Eczacıbaşı - Fenerbahçe Opet maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Aşı, kan ve ilaç gibi medikal bileşenlerin uygun sıcaklıklarda muhafaza edilmemeleri durumunda çok hızlı biçimde bozulmaları ve deformasyona uğramaları olasıdır. https://coolermed.com/tr/ bunun için kaliteli cihazlar sunar. Bu tarz yüksek hassasiyeti olan ürünlerin, en etkili ve kaliteli soğutma çözümleriyle muhafaza edilmesi gerekir. Özellikle sağlık sektöründe faaliyet gösteren; laboratuvarlar, hastaneler, eczanalar ve medikal üreticiler için soğutma cihazları hayati bir önem içerir.

Dünya Standartlarında Aşı ve Kan Dolapları

Coolermed ayrıcalıklarıyla geliştirilen aşı ve kan dolapları, dünya standartlarında teknolojilerle donatılmıştır. Uzun ömürlü kullanım olanağı vadeden aşı ve kan dolapları, sağlık sektöründe faaliyet gösteren hemen her türden girişim için uygunluk taşır. Yüksek hassasiyete sahip olan kan ve aşıların doğru sıcaklıklarda muhafaza edilmesini sağlayan cihazlar, kapasite özeliklerine göre farklı modellerle sunulur.

Her medikal kuruluşta bulunması gereken ekipmanlardan olan aşı ve kan dolapları, son derece önemli bir misyonu yerine getirir. Aşı dolapları, toplum sağlığını doğrudan etkileyen hastalıkların giderilmesinde aşıların uzun süre muhafaza edilerek uygun zamanda kullanılmasını sağlar. Kan dolapları ise uygun sıcaklıkların ayarlanarak kanların doğru şekilde muhafaza edilmesinde kullanılır.

En Etkili Muhafaza Çözümü: Liyofilizatörler

Liyofilizatör, liyofilizasyon işlemini uygulayan cihazlardır. Bu tarz cihazlar, büyük oranda medikal sektör içerisinde kullanılıyor olmakla birlikte yüksek hassasiyete sahip olan ürünlerin muhafaza edilmesinde oldukça aktif bir rol oynar. Uzun raf ömürlerinin elde edilmesini sağlayan liyofilizatörler, dondurma ve kurutma işlemlerinin bir çeşit kombinasyonunu yapmakla görevlidir.

Öncelikli olarak dondurma işlemi yapan liyofilizatörler, daha sonra kurutma sağlayarak ürünün raf ömrünü uzatır. Buzun erimeden kurutulmasını sağlayan liyofilizatörler medikal sektörde en yaygın olarak kullanılan soğutma çözümlerindendir. Cooloermed soğutma çözümleriyle yüksek hassasiyete sahip olan her türden medikal ürünün uzun ömürlü olacak şekilde konforla muhafaza edilmesi mümkündür.

Editör: TE Bilisim