Kahramanmaraş’ın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediye iftar çadırlarında dağıtılan yemeklerin pişirildiği yemek fabrikasını denetledi.

Buradaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Poyraz, Yemek fabrikası ziyaretinin ardından Karacaoğlan Mahallesi’ndeki iftar çadırına geçerek burada da mahalle sakinleri ile sohbet etti, dağıtılan iftar yemeklerinden memnun olup-olmadıklarını sordu.

Mahalle sakinlerinden olumlu cevaplar alan ve daha sonra orta hal arsası üzerinde bulunan Ramazan Çadırı’na geçen Başkan Poyraz burada da vatandaşlarla sohbet ederek kendi elleriyle yemek dağıttı.

Her zaman olduğu gibi burada da özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği Başkan Poyraz, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ramazan Çadırı’nda gerçekleştirilen ziyaret ve iftar yemeğine; TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Nevzat Pakdil ile Cafer Tatlıbal’ın yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ve Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı ile diğer yöneticiler katıldı. (www.kanal46.com)