Kahramanmaraş’ta evli kızı ile aynı mahallede oturan Mevlüt Ufakşeker (53) 24 Haziran’da ortadan kaybolan kızını arıyor.

Tek çocuğu olan 19 yaşındaki lise mezunu kızı Medine’yi 2008 yılında sevdiği gençle dini nikâh yaptırarak evlendirdiğini belirten Mevlüt Ufakşeker, şunları anlattı:

“Kızımız bizim biricik evladımızdı. Bu nedenle eşimle ben adeta üzerine titrerdik. Kendisi 17 yaşında iken sevdiği gençle dini nikâh yaparak evlendirdik. Bizimle aynı mahallede kirada oturuyorlardı. Evliliklerinde gözle görülür bir problem yoktu. Eşi bir markette çalışan kızım ise ev hanımıydı. 24 Haziran Perşembe günü sabahleyin eşini işe yolcu ettikten sonra yanına 5-6 bin lira değerindeki altın ziynet eşyalarını da alarak ortadan kayboluyor. Kocası ise eşinin evden ayrıldığını cep telefonunu açtığı zaman gelen mesajdan anlıyor. Mesajda; “Sevdiğim ile kaçıyorum. Beni arayıp sormayın” yazıyormuş. Bunun üzerine beni arayan damadım ile birlikte birçok akraba ve yakınlarımıza baktık ama bulamayınca güvenlik güçlerine durumu bildirdik. Kızımın yanında bulunan iki cep telefonunu da aradık ama şu ana kadar ulaşamadık. Bu arada kuyumculara giderek kızımın altınları bozdurup- bozdurmadığını sordum ancak esnaflar bana tarif ettiğim kızımın gelmediğini söylediler. Şüphelendiğimiz kişileri de emniyete bildirdik. Muğla Didim’e bağlı Altınkum’da kızımın görüldüğüne dair bilgiler aldık. Biz de bir yandan araştırmaya devam ediyoruz. Bir an önce kızımın bulunmasını istiyor ve bekliyoruz.” (LÜTFİ YIKAN / Akşam Postası - www.kanal46.com)



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...