Evet, bugün genel kurulu yarın ise seçimi yapılacak Kahramanmaraş Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimlerinden söz ediyorum.

Heyecan dorukta, şuan yarışan üç aday var

İnsanları yönetmeye talip olmanın ne kadar zor olduğunu bilenlerdenim. Yani Ateşten gömlektir, elini taşın altına koymaktır.

Bu zorluğa göğüs gererek yapacağına inanan 3 adaya da başarılar dilerim.

Ben şu konuda birkaç kelam etmek istedim. Bugün Muhasebeciler başkanlarını seçecek, odalarını temsil kabiliyeti yüksek, kendilerine daha yararlı bir adaya daha çok oy verecekler.

Muhasebeciler bu ülkenin vergi sisteminin temelini oluşturuyor. Onların kaleminden çıkan her tutan bugün ülke bütçesinin yüzde 90’nını meydana getiriyor. Onun için yaptıkları görevi ben kutsal görüyorum.

Bu görevi de gerek kurumsal anlamda, gerek hizmet anlamında, gerek liyakat, gerek kabiliyet, gerekse duruş olarak kim hak ediyorsa ona verilmesi taraftarıyım.

Lütfen tüm adayların taraftarları bu yazıya kızmasın, artık teknoloji, kurumsallık, Ar-Ge, inovasyon, mikro projeler ve dijital dünya günümüzün olmazsa olmazları haline gelirken, bu yapıya ayak uyduracak, bu yapıda odayı temsil edecek bir adaya oy verilmesi gerekir.

Görevde olsun olmasın, her olayda yanınızda ise, odayı memleketine ve üyelerine hizmet aracı olarak görüyorsa, mesleğinize değer katacaksa, hem fikir hem de maddi olarak katkı yapacaksa, onun arkasından yürüyün.

Bir odanın Kurumsal kimliği, kurumsal yönetimi olmak zorunda. Ortak akıl ve birlikte yönetim ile bence SMMMO daha iyi yerlere gelecektir.