Carters bilindiği üzere çocuklarınız için kıyafetler alabileceğiniz gözde bir marka. Hemen hemen her ebeveyn çocuklarını bu marka üzerinden giydirmek istiyor. Çünkü bulundurduğu ürünlerin çeşitleri ve kalitesi bir hayli yüksek. Ünü de tüm dünya üzerine yayılmış durumda. Ancak Carters Türkiye içerisinde durumlar bu şekilde değil. Türkiye’ye gelen ürünleri neredeyse hiç kullanmaya değmeyecek parçalar denilebilir. Bu yüzden de Türkiye’de yaşayan herkes bunun sıkıntısını yaşıyor. Hatta kimi zaman Carters üzerinden alışveriş yapmak tercihleri olmayabilir. Ancak çocuklarınız için en iyisini yapan Carters markasına ulaşmak için başka olanaklar da var. Bu da elbette ki Amerikasepetim.

Amerikasepetim Carters USA ile alışveriş yapmak istediğinizde sizin için uzağı yakın hale getiriyor. Yani yurtdışından Carters alışverişlerinizi yapabilirken Amerikasepetim ile beraber alışverişlerinizi çok daha konforlu hale getirebiliyorsunuz. Amerikasepetim sizin için büyük olanaklar sunuyor. Hem Carters alışverişlerinizi güvenilir bir yoldan yapmış oluyorsunuz hem de kargo süreci ile ilgili var olabilecek sıkıntılardan da kurtulmuş oluyorsunuz.

Yurtdışı Alışverişlerinizde Gümrük Sorununuz Olmasın

Amerikasepetim ile beraber Carters alışverişlerinizi yaptığınızda Amerikasepetim sizleri en iyi şekilde karşılıyor. Hem gümrük ile ilgili ödemelerde uygun fiyat garantisi alıyorsunuz hem de kargo ücretleri olması gerekenden çok daha uygun olabiliyor. Bu aşamada da Carters alışverişleriniz için yapmanız gereken tek hamle, Amerikasepetim’i aracı olarak kullanmak oluyor. Beğendiğiniz ve satın aldığınız ürünleri, Amerikasepetim’e yolluyorsunuz ve teslimat sürecini onlar sizin için başlatıyor.