Çiftçiliğin yaygın bir meslek kolu olması sebebi ile bankalar da çiftçilere maddi destek olmaya çalışır. Çiftçiler için kredi sunan Ziraat Bankası ekipman kredisi ile tarıma katkı sağlar. Bu kredi türü makine ve teçhizat alımı için geçerlidir.

Büyük ve küçük makinelerin alınması için verilen kredidir. Ancak bu iki kredi türünün kredi fiyatı birbirinden tamamen bağımsız ve ayrıdır. Küçük aletler için olan krediler için Ziraat Bankası ekipman kredisi 25 bin TL altındadır. Bu tutarın üzerindeki ekipman kredisi ise büyük makine ve aletlerin alınması için verilir.

Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında?

Ekipman Kredisinin Alınması

Bankalar tarafından verilen ekipman kredisi makine alımında kullanılır. Bunun için bazı şartlar Ziraat Bankası ekipman kredisi adı altında çiftçiye sunulur. Kredi için bir teminat gösterilmesi mecburidir. Ayrıca kişinin çiftçi olduğunu belgeler ile kanıtlaması şarttır.

Üretilen ürünlere dair tüm belge ve bilgilerin bankaya sunulması da gerekir. İşinde uzman kişilerden ekipman kredisi hakkında bilgi almak için https://hiperaktifkredi.com/ekipman-kredisi/ sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim